Våra Katter

SE*Bisgaard

Honor

Idag har vi tre  Damina, Yerba och Athena som är fertila. Vi har även en ny dam Nymeria som vi köpt in som kattunge

Vi har totalt fått 7 kullar kullarna från A till G. Vi har haft ett par oplanerade i år så det har nästan blivit pinsamt men efter mycket om och men så lyckades vi täppa till samtliga hål för att undvika flera oplanerade kärleksstunder. Yerba och Damiana har fått 3 kullar vardera och Athena 1 kull.

Hanar

Vi har köpt in en fantastisk hane Dimos

Kattungar

2018-07-02 Andra smitningen vi hade har fått kärleksresultat G kullen 8 st S*Shantaram´s Damiana och pappa så klart White Rock´s Dimos Denna kullen säljs endast till sällskap och/eller utställning dvs ingen avel. 

OBS! Information om köp av kattungar av SE*Bisgaard:

Alla kattungarna är registrerade i SVERAK och har stamtavla, ID märkta med microchip, vaccinerade 2 ggr mot kattpest och kattsnuva, avmaskade samt har ett veterinärbesiktningsintyg som inte är äldre än 7 dagar vid leverans . De har föräldrar som är testade för HCM och HD. Leverans sker tidigast vid 12 veckors ålder och vi vill gärna ha personlig kontakt mer köparen

Dock pga av vaccineringen bör ske senare i livet har vi funderat på att skjuta fram både vaccinering och leverans fyra veckor istället för vaccinering vid 8 och 12 veckor flytta till 12 och 16 veckor

Priset för en kattunge för sällskap är 9000:- och för avel endast till registrerad uppfödare samt katten prissätts då individuellt .

Vi som  uppfödare kommer alltid finnas till hands för suppport, stöd och rådgivning